Kako napraviti CV u samo par klikova? | Omladinska zadruga Nefertiti

Kako napraviti CV u samo par klikova?

Kako napraviti CV u samo par klikova?

danasradim

Da li si znao da na danasradim.rs možemo da napravimo prvi profesionalni CV, čak i ako možda nemaš radnog iskustva?

Pisanje radne biografije često zna da optereti mlade koji je prvi put pišu. A svi znamo koliko je važno da prilikom traženja prvog posla imamo dobar CV koji će istaći sve naše vrline i iskustva, i pokazati potencijal koji imamo.

Postoje razna pravila koja koristimo pri pisanju CV-a, od toga kojim redom stavljamo obrazovanje, volontiranje i slično, do toga na koliko strana i u kom formatu CV treba da izgleda. I naravno, mnogi od nas često nisu zadovoljni krajnjim rezultatom.

Ako želiš da se što pre prijaviš za neki posao, a CV još uvek nemaš ili ti nije ažuriran, naš interaktivni portal danasradim.rs je spreman da to uradi za tebe! Potrebno je samo da prilikom ili nakon registracije popuniš sve podatke o sebi u nekoliko klikova i skineš pdf verziju.

U tvom novom CV-u naći će se osnovni podaci o tebi, deo u vezi edukacije, veštine i jezici koje znaš, radno iskustvo (ako ga poseduješ) i sertifikati koje imaš. Osim što danasradim.rs može da ti napravi biografiju, prednost je to što imaš mogućnost izmene i ažuriranja svoje biografije kad god poželiš, nakon čega možeš da je ponovo preuzmeš. U svakom trenutku možeš da jednostavno i brzo imaš biografiju u svojim rukama i da se prijaviš za razne poslove koje nudimo na našem portalu!

Sada kada smo ti olakšali samu pripremu za pronalazak posla, šta te sprečava da kreneš u potragu? Pronađi posao po svojoj meri na danasradim.rs i započni svoj razvojni put!