Tekstovi | Omladinska zadruga Nefertiti

Tekstovi

Na ovom mestu pisaćemo o različitim stvarima koje su važne prilikom zapošljavanja - od saveta vezanih za kreiranje CV-ja, preko važnih stvari vezanih za intervjue za posao pa sve do nekih iskustava iz prakse. Ukoliko imate neko pitanje ili temu koja vas dodatno interesuje, kontaktirajte nas i napisaćemo nešto više o tome.
06/03/2018
odsustvo radnog iskustva

Kako vam može pomoći radno (ne)iskustvo

Dok neki u  svom CV-ju redom nabrajaju sve vrste poslova koje su obavljali, drugi svoje neiskustvo doživljavaju kao kočnicu i bauk, vrteći se u začaranom krugu – „Kako steći radno iskustvo, ako nigde nisam radio?“
22/02/2018
profesija iz snova

Profesija iz snova

Koja su to zanimanja za kojima vlada posebno interesovanje poslodavaca poslednjih godina i možemo li očekivati da će se isti trendovi nastaviti i u budućnosti?
06/02/2018
prekvalifikacija

Prekvalifikacija – nova šansa

Pojačana dinamičnost tržišta rada i ubrzani tehnološko-tehnički razvoj uslovio je da se prekvalifikacija danas smatra potpuno uobičajenom pojavom.
26/01/2018

Kako funkcioniše idealan timski rad

Timovi postižu bolje rezultate u rešavanju problema, jer angažuju veštine i iskustva većeg broja ljudi, po principu musketarskog slogana – „svi za jednog, jedan za sve“.
15/01/2018
gradjenje karijere

Građenje uspešne karijere – korak po korak

Karijera može biti manje ili više blistava, posuta trnjem ili zvezdama, ali jedno je sigurno ­– Vaša je!